RSS Feed

“Drømmesangen”

Da har det endelig skjedd, det jeg har ventet så lenge på; sangen min er endelig ferdig. Det som for et år siden befant seg bare i en drøm jeg hadde, er nå klappet og klart og tilgjengelig for avspilling på pcen min. Jeg kan nesten ikke tro det. Helt objektivt sett er det naturligvis bare en sang. For meg betyr det noe ganske annet. Jeg drømte den da jeg var i et forhold jeg ikke følte var helt optimalt. Jeg var ulykkelig, følte meg fryktelig alene og ja, slik sangen indikerer, «lost».  Da jeg våknet opp av drømmen, ganske så tidlig på morgenen til meg å være, var det første jeg gjorde å synge den inn på mobilen min. Har i ettertid hørt at dette er noe også den godeste Maria Mena gjør. Ikke at jeg tror jeg kan sammenligne meg med henne altså, det var bare en liten digresjon. Etter hvert skrev jeg ned grepene og spilte den så inn hos en kompis som har diverse innspillingsutstyr. Vi var fullstendig samkjørte, helt enige i hvordan sangen skulle være. Han spiller el-gitaren og jeg den akustiske.

Det har imidlertid, av ulike årsaker, tatt litt tid før jeg har fått sangen min ut av opptaksutstyret og inn på min pc. Jeg har ventet i spenning, og også hatt dager med frustrasjon. Jeg er ikke tålmodig. Har aldri vært, kommer aldri til å bli. Når jeg nå har det endelige produktet foran meg, tenker jeg ikke på den triste perioden som bare negativt. Jeg fikk jo tross alt en sang ut av det. Xen min har aldri hørt den, og jeg vet strengt tatt ikke hvordan han ville reagert om han noen gang hørte den, men det er av mindre betydning. Jeg føler det jo ikke slik lenger.  Nå er sangen bare ensbetydende med nye prosjekter og kreative mennesker. Jeg har en venninne som synger så hårene reiser seg på armene mine. Ikke fordi hun synger fælt, hun synger helt nydelig. Vi skal synge inn sangen sammen; jeg 1.stemen og hun 2. Hun, på sin side, kjenner to talentfulle unge menn, som jeg håper vil jobbe litt videre med sangen min. Tror det kan bli virkelig bra.  Jeg legger den ut her, så alle som vil, kan høre den. Her er sangen!

http://www.youtube.com/watch?v=49jl-t2VX4g

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: