RSS Feed

Kortmania

Posted on

I tillegg til min sporadiske blogging, har jeg en annen hobby som jeg tidvis sysler med; Jeg lager, og selger, diverse kort. Dette kan være alt fra julekort til bryllup og konfirmasjoner.  Lager strengt tatt det meste, og synes alltid det er spennende med utfordringer. Fikk en forespørsel fra en restaurant om å lage gavekort på måltider. Det var artig. Forrige jul solgte jeg mange kort. Jeg gikk faktisk tom og måtte stresse med å fylle opp lageret. Jeg har herved funnet det for godt å legge ut noen bilder av diverse kort på bloggen min. De koster alt fra kr 15 til 25, alt ettersom hvor mye arbeid jeg har lagt ned i dem. Skulle interessen være til stede er det bare å ta kontakt.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: