RSS Feed

Prokrastinering

I skrivende stund burde jeg gjøre noe annet. Stikkordene er cv og søknad. Jeg burde fikse litt på førstnevnte for så å sende ut noen eksemplarer av sistnevnte. Jeg lever ikke akkurat på sultgrensen, men det hadde vært helt ok å ha litt mer å rutte med, ja mer enn ok. Har fått noen tips av noen venninner om  stillinger jeg helt klart burde søke på da de kan kombineres med jobben jeg har nå.  I går lovet jeg både min venninne og meg selv, at jeg skulle sende inn en søknad, noe jeg også har alle intensjoner om å  gjøre. Jeg har jo på en måte begynt ikke sant, det har bare tatt litt tid. Da jeg kom hjem fra jobb i dag måtte jeg først lage mat, for så å spise den. Hva det var kan man finne ut ved å gå inn på gruppen “Vi har spist” på facebook. https://www.facebook.com/groups/348834178516561/

Etter maten var det tvingende nødvendig å vaske håret. Så skjedde det for øvrig noe merkelig.  Jeg fikk en overveldende trang til å ta all oppvasken. Dette skjer strengt tatt aldri. Det stoppet imidlertid ikke der.  Etter denne svært så atypiske handlingen, gikk  jeg løs på tørkestativet, ikke bokstavelig talt, men  jeg satte i gang med å brette tøy som om livet mitt avhang av det. Deretter sorterte jeg skittentøy og organiserte det i poser som jeg plasserte fint på rekke og rad i gangen. Sist, men ikke minst fikk jeg det for meg at jeg ikke ville klare å  konsentrere meg om jeg visste at det lå kaninpels og små runde kuler på gulvet, så jeg vasket litt gulv også.  Har min husmorsans blitt “trigget” eller er dette prokrastinering på høyt plan? Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg plutselig fikk et “snev av husmor”, men jeg tror ikke egentlig det er tilfellet.  Dette ble i hvert fall innlysende da jeg begynte å fjerne etiketter på vinflasker.  Skal ha juletrebelysning i dem. Så det et sted i går og ble inspirert. 

Da jeg ikke kunne finne på  flere unnskyldninger, satte jeg meg ned for å finne cven min, som jeg tråklet sammen en tid tilbake. Den lå på en pc som døde litt her om dagen, så først måtte jeg få liv i pcen igjen. Fikk det til, men det gikk bort litt tid ettersom det lille monsteret  forlangte at jeg skulle oppdatere det. Da maskinen var fornøyd, kopierte jeg cven og la den inn på en ekstern harddisk. Jeg har smertelig erfart at dette er lurt.  Jeg har den på mail et sted også, men hadde jeg lett etter den der hadde jeg bare blitt distrahert av morsomme mailer jeg har spart på. Videre måtte jeg kopiere jobbhistorikken min fra den eksterne harddisken og over til pcen jeg skal bruke når jeg formulerer søknaden.  Det er her jeg befinner meg nå.  Jeg håper virkelig at det bare er å  laste opp curriculum vitae  slik at jeg slipper å  fylle ut alt på nytt igjen i et jævla skjema.  Dette er nemlig tidkrevende og veldig kjedelig.  Selv om jeg får muligheten til å laste opp, vil ikke problemene nødvendigvis være over der. En gang fikk jeg beskjed om at filen måtte være i zip-format. Jeg lastet ned winzip, og betalte til og med for det, men da var plutselig ikke opplastingsfunksjonen tilgjengelig lenger. Jeg gav opp og åpnet en flaske vin istedenfor. Mye artigere. Jeg tømte  flaska og begynte møysommelig å fylle inn informasjon i det teite skjemaet.  Fikk ikke den jobben.  Nå begynner det å bli sent, så etter hvert kommer hjernen min til å prøve å overtale meg til å sove. Jeg kommer til å holde meg våken på trass, ettersom jeg jo har lovet meg selv, og min venninne, at søknaden skal sendes. Om jeg så må sitte oppe i hele natt, skal den sendes. Spennende å se hvilken forfatning den kommer til å være i med tanke på hvor trøtt jeg er nå. Spennende indeed….

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: