RSS Feed

Frisørtime og sommerkonsert med Vingar Vocale

Posted on

For en tid tilbake fant jeg ut at jeg ønsket meg hårfargen til Gamora i Guardians of the Galaxy, noe som viste seg vanskeligere enn først antatt, i hvert fall med mitt utgangspunkt.

20190703_192813.jpg

Snapchat-1641601666.jpg

Dette ble resultatet.

Snapchat-1848002285.jpg

Det ble helt greit, men jeg kunne godt tenke meg en enda sterkere farge i tuppene. Får be om det neste gang jeg har råd til å dra til frisøren. 

Den 02. juni, en søndag, var jeg på konsert på Bjerkebæk. Vingar Vocale skulle ha sommerkonsert. Jeg stilte naturligvis opp for å høre Ida synge.

20190703_193543 (1).jpg

Vingar Vocale- Den du veit.  Vingar Vocale-California Dreaming. Vingar Vocale- Girls gone ABBA. Vingar Vocale-Nattjoik. Vingar Vocale- Mer Nattjoik. Etter konserten dro Ida og jeg hjem til henne for å drikke litt rødvin og skravle. Det var kjempekoselig.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: