RSS Feed

Poletastic!

Posted on

Det er ikke alltid det blir slik man har sett for seg. Noen ganger finner man et bilde på nett og tenker:”Hei, dette skal jeg få til”.” Det kan jo umulig være SÅ vanskelig”. Noen ganger får man det til, mens andre ganger minner det litt om det man skal gjøre, men forbedringspotensialet er stort. Det fine er at desto mer man gjør øvelsen, desto tryggere føler man seg. Noe som igjen resulterer i bedre bilder.

Fant dette på Instagram og fikk lyst til å prøve.

Havnet altfor langt ned på stanga. Nå er det plutselig en slags Elbowstand. Ser litt kult ut da.

Her er jeg høyt nok oppe, men jeg har ikke nok svai i kroppen, og armene burde vært lenger ned på stanga.

Som sagt; mye rom for forbedring her, men det er jo bra å ha noe å strekke seg etter. Så har man de gangene man får det til.

Jeg vet ikke hva denne heter, men den er kul.

Teddy-pose.

Den siste gangen var det egentrening ettersom Maya er på ferie. Hun har overlatt nøklene til Desislava, som har gjort en kjempejobb med å lære oss nye ting og passe på at vi ikke skader oss. Det er egentrening i kveld også. Karoline og jeg tar turen om ikke så lenge. Jeg tar med meg “The Ultimate Pole Bible”. Her har jeg markert øvelser jeg har lyst til å teste ut, som jeg kanskje, eller kanskje ikke får til. Time will tell.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: