RSS Feed

A trip down memory lane

Posted on

Den 19. august dro jeg hjem til opphavet for å bli der i en uke. Jeg hadde ikke vært der i sommer, så det var på tide. Jeg valgte nettopp denne uken fordi tante fylte 60 år lørdagen. Mens jeg var hjemme hos mamma og pappa, gikk jeg litt igjennom gamle ting. Jeg snublet over bilder av meg selv som baby. Jeg er i grunnen lik meg.

Jeg likte å bli tatt bilde av den gangen også 👶.

Jeg fikk ryddet opp i gammelt ræl. Det er artig å gå igjennom eiendeler man ikke har sett på lenge. Jeg har beholdt alle stiler og oppgaver. Det er i grunnen ganske kult. Da jeg var på barneskolen skrev jeg, blant annet, en “bok” om en vampyr og en liten gutt. De var bestevenner. Veldig inspirert av Den Vesle Vampyren-bøkene. Min bok het:” Deveril og Erik”. Ei jeg gikk i klasse med fikk et eksemplar, som hun leste for lillesøsteren sin. Ganske koselig å tenke på. Nå har jeg kun et eksemplar igjen. Viktig å ikke miste det.

Deveril og Erik.

Jeg kom også over mitt musikkskole-diplom. Jeg spilte gitar.

Jeg spilte sammen med min venninne Tonje.

Jeg har en Nintendo 8 bits. Den ble funnet frem fra glemselen.

Det var litt tiltak å koble den til en smart-tv. Vi koblet en av ledningene til antenne-uttaket. Deretter måtte man søke. Den fant en analog kilde, Nintendoen. Jeg spilte litt. Det var artig, men vanskeligere enn jeg husket. Jeg var helt klart flinkere da jeg var liten.

Super Mario Bros 3 🎮🕹.

Da jeg kom i skade for å slå av konsollen i stedenfor å bytte spill, måtte jeg gjenta søkeprosessen. Jeg tenkte at det jo måtte være en enklere måte å koble maskina til tv-en. Derfor gjorde jeg noen google-søk på jakt etter nyttige ledninger og duppedingser. Dette var det jeg fant. Nå er ikke jeg så vanvittig god på slikt, så om det faktisk vil fungere vet jeg jo ikke. Learning by doing. Om alt annet feiler, er det kanskje enklere å skaffe seg en gammel TV, en liten en vel og merke.

Vi var innom en Clas Ohlson-butikk på Gulskogensenteret for å høre om de hadde noe fornuftig. Jeg endte opp med denne.

Så får vi se hva som skjer når jeg prøver å koble Nintendoen til tv-en på Lillehammer etter hvert.

Spillene mine.

Jeg fant også en Nintendo Wii jeg hadde på hytta. Jeg har kun et spill, men det er sikkert mulig å oppdrive billige spill, eller låne av andre. Jeg ser for meg at det kan bli noen artige Nintendo-kvelder fremover 🍾🎮🎉.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: