RSS Feed

Greasy

Posted on

Da “Buff Dudes” testet ut Keto-dietten, du finner dem på YouTube, ga de uttrykk for at de følte seg veldig “greasy”. Dette kan jeg relatere meg til. Det blir mye fett. Jeg har endelig testet ut kaffe latte Ketostyle. Den ble veldig mye bedre enn forventet. Henia likte den ikke, men jeg synes ikke det gjør noe at man smaker fettet. En kopp “fettkaffe” fungerer fint som frokost. Man blir mett.

Det er litt tiltak,men det er verdt det ☕.

Nam 👌☕.

En rett jeg virkelig savner, er den magiske paien til Christian. Alle ingrediensene er Keto-vennlige, bortsett fra bunnen. Ritzkjeks er ikke innafor. Jeg er i prøve- og- feile- prosessen, hvor jeg tester ut nye råvarer. Disse kan kanskje, eller kanskje ikke, erstatte de usunne elementene. Jeg lagde paien med baconsvor i bunnen. Det ble ikke en hit, dessverre. Bunnen var seig, og vi ble litt kvalme. Det var rett og slett for mye fett. Heldigvis hadde vi kyllingvinger. Christian hadde kjøpt med i tilfelle det ikke funka. Jeg hadde saltbakte Prinsesse Amadine- poteter i tillegg til vingene . Selv om jeg ikke kan spise dem, kan jeg jo lage dem til han.

Datenight. Paien var ikke særlig god, men Champagnen var det ikke noe å si på 🍾.

Supernam 🍾😍.

Jeg hadde kokkelert masse denne torsdagen. Også kake sto på menyen. Denne: http://www.melissaspania.no/ostekake/

Tester ut den nye mandelkverna.

Det ble lavkarbo-ostekake 🍰.

Tattinger og ostekake.

Det smakte helt ok. Bunnen kunne ha smakt bedre, men jeg venner meg nok til den. Jeg har kjøpt oreokjeks fra tights.no for å knuse og ha i bunnen neste gang jeg lager kaka. Jeg mistenker at det vil bli veldig godt. Jeg så at det var litt mer karbohydrater i disse enn jeg først hadde antatt. Crap… men, men. Når skaden først har skjedd, får jeg gjøre det beste ut av det. Om jeg bare spiser litt kjeks av og til, går det vel sikkert greit ( jeg kjøpte veldig mye kjeks). Dessuten er det jo fint å ha noe å servere andre. https://www.tights.no/butikk/monster-sugar-free-oreo-cookies-176g/

Ikke alt jeg har laget drypper av fett. Dette for eksempel. Det var helt greit, men ikke noe jeg tror jeg kommer til å lage kjempeofte.

Jeg har også laget en superdigg guacamole. Passer ypperlig til kyllingvinger eller lavkarbo-tortillachips.

🥑🧄🍋.

En av oppskriftene fra “Keto Cycle”jeg endelig har fått testet ut ordentlig er denne.

Sunt og godt 🥦🥚.

Forrige gang hadde jeg ikke nok egg. Denne gangen ble det bra.

👌.

Jeg har investert i en monster-sjokoladedrikk, også denne kjøpt på tights.no. Den er god når man skal unne seg noe.

Med krem blir den enda bedre. 😍.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: