RSS Feed

Halloween-skyting 🎯.

Den 29.oktober var det Halloween-skyting på Fabrikken, vel i hvert fall for noen av oss. Det var en del som ikke hadde kledd seg ut også, egentlig alle bortsett fra Christian og undertegnede.

Lillehammer Filmklubb, som også holder til på Fabrikken, hadde satt ut “skumle ” gresskar.

Ganske kult.

For en stund tilbake gikk Christian til innkjøp av en zombie-3D-blink ved navn Fred. Det var gøy å skyte på han.

Fred med et eple på hodet.

Jeg har de rosa pilene.

Kledd meg ut da.

Ohyess!

Det er også andre små 3D-blinker på Fabrikken.

Jeg traff “ølflaska”.

Traff eplet også 🎯🍎.

Det er alltid gøy å “leke” når man skyter med pil og bue. Christian og jeg hadde det veldig artig. De andre var litt mer “voksne” og uengasjerte. Jeg tror nok aldri jeg kommer til å bli “voksen”, men det er kanskje ikke noe å strebe så mye etter heller.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: