RSS Feed

Dø, Jar Jar Binks

Posted on

Den 21. november var Christian og jeg på Fabrikken for å skyte på Star Wars- blinker og kaste kniver.

Headshot.

Mohahaha! Jar Jar Binks er så utrolig irriterende.

Det er noe som heter 30 piler, hvor man skyter 30 piler fra 18 meter er det vel, for så å loggført poengene i en app. Deretter havner man på en liste. Dette er en ukentlig greie. Jeg har kun gjort det 3 ganger. Gjorde det best den første gangen, merkelig nok.

Føler meg flink 😍.

Fikk 159 poeng første gangen.

Som nevnt, kastet vi piler også. Det var veldig artig. Det er mye vanskeligere enn man skulle tro.

Her fikk jeg kniven til å sitte i skumgummeveggen. For det meste spretter den tilbake.

Jeg traff stormtrooperen i armen.

Jeg traff han i brystet denne gangen.

Det var en morsom økt. Det blir flere slike fremover veit jeg 🎯😁.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: