RSS Feed

Staut og sånn

Posted on

Den 5. desember var Ida og jeg på konsert med Staut i Kulturhuset Banken. Ida spanderte på meg. Det var en del av julegaven min 😍. Awesome gave! På konserten tok de smitte på alvor. Alle stolene var 1 meter unna hverandre, og det var vakter som passet på at alt gikk riktig for seg. Det var rikelig tilgang på antibac rund omkring. Jeg følte meg trygg.

Det var veldig god stemning. Jeg koste meg masse. Der gjorde Ida også. Det var godt med en oppmuntring i en ellers slitsom hverdag. Etter konserten drakk vi vin og spiste mat. Det var lenge siden vi hadde sett hverandre, så det var mye skravling å ta igjen.

Selfietime. Ida har så langt og fint hår. Bare litt misunnelig hehe.

Koselig ❤.

Ida var hos meg dagen før også. Man kan si at vi hadde en Ida-og-Kristin-helg.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: