RSS Feed

Jule-skyting med pil og bue 🎅

Posted on

Er det slik man skriver det? Eller skal det kanskje være “juleskyting”. Jeg vet ikke lenger. Vel, uansett.. før jul en gang fant Christian og jeg ut at vi skulle ta noen artige, julete bilder på Fabrikken. Av en eller annen grunn føler jeg at korsett og pil og bue hører sammen, jeg har sikkert sett det på film. Noe senere gikk dette korsettet i stykker. Jeg er nødt til å investere i dyrere klær. Kvalitet fremfor kvantitet. Ikke mer eBay på meg.

Pil-og-bue-nissen.

Dette bildet ble veldig kult.

Så var det på tide med litt knivkasting.

Det var en veldig morsom økt med Christian. Jeg er glad jeg begynte med dette sammen med han.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: